Cloud arhiva događanja i novosti 2012. Brod Moravice - Brod Moravice | službeni web portal

Idi na sadržaj

Cloud arhiva 2012. Brod Moravice

Cloud arhiva sadrži pohranjene poslovne podatke, događaje, novosti, fotogalerije, multimedijske datoteke… Cloud arhiva je dio poslovnog sustava za korisnike te raspolaže s prostorom od 1 Tb.

IZABERITE GODINU CLOUD ARHIVE
Javni poziv za financiranje javnih potreba...

Javni poziv za financiranje javnih potreba iz proračuna Općine Brod Moravice za 2012

Svijet Kupe

Svijet Kupe 2012

Poziv za ozakonjenje nelegalno...

Poziv za ozakonjenje nelegalno izgrađenih objekata 2012

Javni natječaj za stipendiranje

Za stipendiranje učenika i studenata na području Općine Brod Moravice za nastavnu/akademsku godinu 2012./13

Natječaj za davanje u najam stana

Natječaj za davanje u najam stana u vlasništvu Općine Brod Moravice

Kupa nas spaja 2012

Program manifestacije kupa nas spaja 2012

Dan Općine Brod Moravice 2012

Program obilježavanja dana Brod Moravica

Biciklijada 2012. Brod Moravice

Program biciklijade 2012. Brod Moravice

100. Obljetnica Dvd-a Brod Moravice

Obilježavanje 100. Obljetnice Dvd-a Brod Moravice

14. Zlatni lovački kotlić

14. Zlatni lovački kotlić


Dani šljiva Brod Moravice.

Dani šljiva 2012


O.P.M. Koncept „Od ideje do vlastite elektrane“

Ubrzani rast, tehnološki napredak, a posljedično i sve veća potreba za električnom energijom te ograničeni i sve skuplji izvori električne energije, nagnali su mnoge države diljem svijeta da donesu Zakone o obnovljivim izvorima energije. Takvi zakoni reguliraju i stimuliraju proizvodnju električne energije iz obnovljivih izvora i najčešće su sufinancirani od strane države. Republika Hrvatska je Zakon o obnovljivim izvorima energije donijela 01.07.2007.g. i na taj način vrata energetskog sektora otvorila i drugim, ne-državnim proizvođačima električne energije. Zanimljivo je to što proizvodnja električne energije iz obnovljivih izvora nije samo privilegija velikih već je ona dostupna i kućanstvima te srednje velikim proizvođačima. Upravo za taj segment je specijalizirana tvrtka O.P.M. Koncept iz Zagreba koja svojim klijentima nudi, financiranja  te postavljanja i redovitog servisiranja fotonaponskih sustava na nekretninama. O.P.M. Koncept je među vodećim sudionicima hrvatskog fotonaponskog tržišta koji nudi kompletnu uslugu posredovanja u procesu ishođenja statusa povlaštenog proizvođača električne energije što uključuje ishođenje svih potrebnih dozvola i izradu projekata. Istovremeno, nudi takozvani full-service ugovor koji uključuje dobavu, montažu, servis i održavanje opreme u toku garantnog perioda, a posebno je važno naglasiti i uslugu cjelokupnog osiguranja elektrane uključujući i osiguranje od prekida rada koje je razvijeno u suradnji sa Basler osiguranjem Zagreb. Uz sve navedeno, O.P.M. Koncept d.o.o. aktivno sudjeluje u educiranju građana provodeći edukacije diljem Hrvatske kao i  o mogućnostima ulaganja u fotonapon. Sigurna opskrbljenost električnom energijom te upravljanje troškovima potrošnje energije je upravo ono na što u O.P.M.-u stavljaju naglasak. O ozbiljnosti poslovanja govori podatak od dvadesetak stalno zaposlenih djelatnika te preko stotinjak vanjskih suradnika. Pri tome se vodilo računa da svo potrebno znanje o projektiranju fotonaponskih sustava bude dostupno unutar tvrtke, tako da Tehnički odjel zapošljava čak šestero ljudi, uključujući ovlaštene inženjere.
Općina Brod Moravice za svoje sugrađane u suradnji s O.P.M. Konceptom provodi edukacije o isplativosti ulaganja u fotonaponske sustave.  Edukacije počinju u 18 sati po sljedećem rasporedu:

Dom kulture Brod Moravice (prostor Čitaonice I.kat)- svaki 2. četvrtak u mjesecu
1. SAVJETOVANJE 31.05.2012. godine (ČETVRTAK)
Brod Moravice futer sjena
Brod Moravice futer sjena
© Općina Brod Moravice

Stjepana Radića 1, 51312 Brod Moravice
Oib 05181328356
Mb: 0564149
tel: +385 (51) 817 - 180
fax +385 (51) 817 - 002
Radno vrijeme:
Pon - pet 7 : 00 -15 : 00 h
Radno vrijeme za stranke:
utorak i četvrtak 11 : 00 - 14 : 00 h
Brod Moravice futer sjena
Brod Moravice futer sjena
Povratak na sadržaj